Pages

Friday, 1 August 2008

Hari ni amende??



Huh aku tak tau apa nak dibuat kat blogspot ni.Dalam minggu atau bulan nie aku banyak didedahkan dengan Internet ni.

1.Selalunyer kalau nak bukak Internet ni,selalu guna Internet Explorer,tapi sekarang aku lebih syok pakai Musang Terbakar Mozilla *Mozilla Firefox la.Nak muat turun,sila klik di sini
2.Selalunyer aku selalu pakai Google tapi dalam minggu nie jer aku pakai Cuil.com .Besh pasal orang yang buat ni pun bekas orang Google .Cubalah guna Cuil,aku jamin Google,Yahoo,MSN pasti tergugat dengan Cuil.com .
3.Lepas ni tengok bawah pulak.Penenang halwa telinga.Jom dengarkan...


video

Taubat Seorang Hamba

(Part Hafiz)
Hati hiba mengenangkan dosa2 yg ku lakukan,
Oh Tuhan Maha Kuasa,
Terima taubat hamba berdosa...

(Part Irsyadee)
Ku akui kelemahan diri,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x.....
Taubatku ini.....

(Part Irsyadee)
Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan,
Kerana hilang dari jalan menuju redhaMu ya Tuhan.

(Part Irsyadee)
Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x...
Taubatku ini...

(Part Hafiz)
Di hamparan ini ku meminta moga taubatku diterima...

(Part Irsyadee)
Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x....
Taubatku ini...

(Part Hafiz)
Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x..
Taubatku ini...

2 komen suka-suka:

Rjuna said...

-bagus gunalah musang berapi, tendang IE jauh2

-Cuil.com huh kulit gelap, angker, tak best,Google jugak yg best

mrfathi said...

alaa beb Cuil tu besh...tapi blog aku tak leh search.heheh firefox memang aku tabik spring...ringan,seronok dan syok...

Apsal skrang baru nak komen.hishhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...