Pages

Saturday, 18 October 2008

Aku bangkit kembali!!!!!!!!!

huh dah lama tak bukak blog aku nie.Sori kepada sesape yang slalu bukak blog aku ni.Tak salah aku ucapkan sekali lagi Salam Aidilfitri kepada korang yang slalu kunjung blog aku.Aku rasa tahun ni la raya paling best!!!!!!!!.pasal apa?jom ikut aku

KENAPA RAYA TAHUN NI BEST???

1.Sebab tahun ni sambut ari raya ngan anak buah yang baru!!!!lagi comel dan gebu.huhuhu
2.Tahun ni la aku sempat baraan ngan geng2 aku gi beraya umah cikgu.Korang dah lupa ke cikgu2 korang??
3.walaupun cuti pendek je,lepas skola kitorang beraya la.lagi best pasal pakai baju skola.
4.Sebab tahun ni la aku last skola,aku gi beraya umah kawan2 aku.Mana tahu tahun depan dah lupe ke...
5.Tahun ni meriah pasal aku berblogging....hahaha

Hmm itula yang besh tahun ni.Pasal duit raya tu takyah diceritakan.Dapat tetap dapat tapi tak banyak pun....

3 komen suka-suka:

Rjuna said...

tahun ni aku baraan setengah kampung saja (sampai rumah atuk aku je)

perut dah penuh n tak sedap badan nak abiskan sampai rumah last

mrfathi said...

Takpe tapi baraan nama gak kan!!!

firdee said...

baraan kampung say tahun ni dah x macam 2 tahun sudah...dah terbahagi kepad dua...pro kerajaan dan pro pembangkang...dah berpecah belah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...