Pages

Wednesday, 7 April 2010

Dapat duit Nuffnang seminggu seringgit pun kira Alhamdulillah...

Assalamualaikum dan Sejahtera 1Malaysia.


Kabare???waras???hehe saja je nak cakap jawa kat blog ni.lama tak cakap jawa.hehe.Harap2 korang semua sihat dan ceria sesama keluarga.InsyaAllah

Cerita pasal nuffnang ni,sape2 yg follow blog saya pada bulan lepas tentu tau Nuffnang saya sudah matang.Kesetiaan dan kesungguhan berblog adalah kunci utama utk mencapai kematangan Nuffnang....



Saya dulu berblog hanyalah sekadar suka-suka dan bajet nak cepat kaya dengan duit iklan nuffnang.Tapi setelah difikirkan dengan lebih matang dan mendalam,takkan jadi kaya punya!!!saya dulu berdoa supaya trafik blog sentiasa mencanak naik...tapi doa tanpa usaha apa guna.Betul tak?

Pernah tahun lepas saya mengikuti program Latihan Khidmat Negara(PLKN) selama 3 bulan,Nuffnang saya tak gerak langsung(gerak sikit2 jer.hehe)!!!bayangkan 3 bulan tu,mungkin saya boleh menjana wang sebanyak RMtutt tutt....mana tau...itulah kuasa trafik dan update terkini.Tiada sangkaan lagi.Saya bukannya blogger terkenal pon...hehe

ni saya tunjuk bukti...

  Apsal gambar ni tak High Denifinition(HD)??
Klik utk tgk lagi syok

Dulu Nuffnang buat Campaign jer...sekarang ada buffered ngan metered earning....lagi tinggi usaha,lagi tinggi la nilai klik iklan tu....

Ada lagi bukti...hehe

Ini hasil titik peluh tangan setelah 2 tahun berblog....Alhamdulillah

ni la hasil 2 minggu Nuffnang setelah mencapai kematangan pada 2 minggu lepas...Alhamdulillah

Akhir kata,usaha tangga kejayaan.korang jgn putus asa.Aku dulu hampir2 putus asa.Dengan kegigihan,korang boleh jadi lebih baik dari saya...hehe

Nota sikil :apsal la aku tak cashout lagi ni??aduiii....

*sikil(jawa)=kaki(Melayu)

Selingan:aku rasa ini la entri aku paling cincai aku taip...hehe

12 komen suka-suka:

Rjuna said...

Apa ko tak cahsout lagi, hmm bulan Jun la ko dapat Fathi, sabarnya ko wakaka

Mus said...

pasti tak sabar nak tekan button cashout tu..

Aqma eUcaLypTus GurL said...

cayuk3!!!
usaha lagi jom...
=p


http://aqmakareem.blogspot.com

I n n z said...

org laen sebulan da dpt ratus-ratus.
kite da sethn, 50 pun x smpi ag. esh2. sedeyh btl T_T

aried said...

wah, bestnye die,
hehhe, tekan le cashout tu,heheh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Hehe ;-))

Skng ni earning agak turun sket sejak nuffnanger Xley main keliks2 neh.

:P

x-po said...

hoho kumpul bg byk2 dlu

Tedd_Wirat said...

salam kenal seko ndhulur jowo asli wonosobo-jawa tengah, salut karo sampeyan sik neng malaysia iseh iso ngomong jowo...

DaHLia said...

ni ade BUFFERED ek??

terang jer ni iklan ni..3ketul sekali.. :)

cashout huujung bulan laaa.. :)

merahitujambu said...

pasni leh laa belanja kita ek..ehehe

luth textile said...

huh! jeles dengan hang!

yonna said...

HAHAHA tajuk comel gila ok! serius comel! hahahha

anyway, usaha tu bukan dengan main KLIK NN orang ke apa. heee. janji, content blog kita ok, automatik orang akan dtg baca. dan trafik pun mencanak-canak :D

just go with the flow.jgn terlalu mengejar kekayaan berblog ni. :D

ok lah dah 50! cepat2 cash out okeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...