Pages

Monday, 19 May 2008

huhu padan muka Advert keproh...Nuff hebat.Muah!!!


Blog baru nie memang tak cantik.Baru permulaan kan.Yela menggali pengetahuan.Surf punyer surf blog orang nie,tiba2 jumpa lankapo.tengok la arkib dier kan.Sah! memang ramai blogger skarang nyampes ngan Adverlets termasuk Rjuna @ Debab.Dengar kata Advertlets cap bunga taik ayam la.Memang patut Nuffnang berteriak utk melayukan Advertlets.
Selingan:Jom blogger sumer serbu Nuffnang layukan Adverlets


5 komen suka-suka:

Encik Penyapu said...

ala ko nie masih baru so tak ramai nak komen ko punyer.ost pun tak menarik.lain kali cari yg lagi menarik.OK

Rjuna said...

nantikan aku update tips2 iklan di blog aku, aduh ko nih, main tibai je letak code iklan

baru 3 hari letak iklan dah bising duit tak masuk, ko ingat nuffnang cop duit ke bai, nuffnang org tengah je la

lagi 1 jangan letak lagu, pengunjung/pembaca tak suka, kalau sedap takpe, bingit ko tau

Rjuna said...

apa kata ko buat ruangan MARI BELAJAR BAHASA JOWO WORLD

seterusnya promosikan

abdfatah said...

aiyoooo.... adverts kena tibai ke...?

tulis keunikan content kita yang tersendiri dan fresh... baru memang laa takder sapo yang nak jenguk lagi... lama-lama nanti ramai aaa...

Budak Malu818 said...

salam..

Nuffnang ker adverlets?
btol ke,nuffnang ag best?
adverlets plak,xbest ek?

hehehe...
nuffnang ney,kind of picky la..
kalu blog2,kurang orang....mane dier nak lyan..
bkan cnang,nk bg dieorang kepercayaan....
hehehe...
adverlets ker,nuffnang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...