Pages

Saturday, 21 June 2008

Apa hal minggu ni?

Aduh aku tak tau la apa nak buat lagi ni kat posto ni.Aku nak buat sepintas lalu la.Jangan marah...

Belanda...Netherland...Nederlanden...The Oranje...

Aku dah agak dah Belanda ni sememangnya hebat.Kumpulan C yg ditakrif sebagai 'kumpulan maut' itu seolah-olah sekuntum bunga tulip yang tunggu dipetik. Eee Tali(Itali la),France(elehh kacang jer) dan Romania(kacang gak).Cuma tinggal Rusia jer nak dipetik.hehe.

Jgn lupa tengok tau pagi ni.Hidup Pasti Rancak Dgn Belanda

Blogspot dikutuk??

Aku pun tak tahu apa salah Blogspot ni.Ada buat dosa ke si blogspot.Tapi blogspot ni si Debab yg rekemen.Dia dulupun pakai blogspot gak.Sekarang dah UP sikit.Tapi bagi aku la,masalah kat Blogspot ni nak hantar komen ni macam tulis surat nikah pulak(adiosss!!).Susah betul...takpe la boleh la jugak.Cuma kalau blogspot bual hal ker,maka aku akan BERHIJRAH ke...mana2 la yg penyedia blog percuma yg bagus dan ambil perhatian pasal pemilik blog.

Sape menang Akademi Al-Quran?

Alaa macam aku tak tau.Aku tengok la...Ya!! pada malam final tu aku tengok diorang perform.Finalis seperti Fakhrul Radhi ngan Syamsul tu memang killer bacaan diorang tapi...Syamsul buat silap masa persembahan kedua.Aduh...penonton suspek ko menang tarannum ko pegi buat silap pulak.Takpe tapi ada Fakhrul Radhi yg suaranya lunak lagi sedap.Aku suka dengan bacaan Burdahnya,Tarannumnya,Qiraatnya tapi Tajwid ngan Fasohah...banyak kantoi ma!!takpe itu pun diorang kurang pengalaman kan.Diorang gunakan pengalaman itu untuk pergi lebih jauh.InsyaAllah...

Selingan mini:Err yg dua orang lagi tu aku kurang kenal la.Tarmizi ngan Sharifah ye?aku tak suspek diorang menang AQ musim ke3 ni.maaflah ya

Saifulislam.com letak advertensi??

Dah lama aku tak kunjung ke Saifulislam.com.Apa yg ditulis di sana.Tengah syok2 baca ada la advertensi kat bawah posto dan adala 'Ads by Ayang Nuff'.Huh nak jugak beradvertensi ni.Takpela dah semua orang tahu blog ni boleh buat duit kan.Takpe la janji abang Saiful bahagia...(apa aku merepek ni??)

Selingan:Aku rasa ni mungkin posto paling bosan.Yela takda idea utk diketengahkan.Ok la sayonara...Assalamualaikum

3 komen suka-suka:

Rjuna said...

Aik sokong belanda pulak, wakaka mana croatia mu itu, terimalah kekalahan beb, nak sokong kuat je mana aci

Aku tahu otai mana yg kutuk blogspot tu, bagi aku itu pandangan peribadi saja, kalau blog ko menarik, tulisan hebat dan kreatif ko bubuh la cap apa pon org baca jugak, org tetap komen

fathi dulu masa kecil ko terus berlari ke? bertatih dulu?

sebab itulah aku kenalkan ko dengan blog percuma dahulu, kalau ko gi blogmas pon, ruangan komen dia lebih kurang camni gak ada password, try la blogmas, mana tau ko serasi

kalau blog asas pon ko dah bising, camner nak handle blog berbayar nanti

mrfathi said...

Aduh debab ko tak tengok ke posto aku euro tu?macam tak tengok je.Aku tulis kat dalam kurungan tu Belanda la tapi terdetik pulak Crotia.Ok.
Blogspot pulak orang kata mcm Myspace.Aku ni bukan suka Myspace ni.Sesak dgn...ntah apa ntah.Sebab tu aku On9 Frenster selalu.OK

Anonymous said...

lu dengan abu bakar atan sama naik ja. takziah, hasil penulisan yg lemah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...