Pages

Saturday, 20 December 2008

Ahli Makan Tido.....

Pikir2 ckit.Apa nak buat lepas SPM nie.Hmm pikir lagi.........Oh,keje la.PLKN tak dapat lagi.Aduhhh.Hmm apa rutin harian aku sejak jadi Ahli Makan Tido(MT)????????

Pagi2 Bangun pagi solat Subuh.
Kalau ari biasa tengok MHI,The Breakfast Show,Hot FM AM Krew.Dah syok tengok TV,beli surat khabar pulak.Macam biasa la Kosmo!. Ringkas dan padat dengan info2 terkini dari hal negara,hal luar negara,hiburan dan Sukan...takkan tak tau apa yg terkandung dalam sokkabo.Tu pun nak bagitau ker???

Lepas Baca Sokkkabo....

Pegila Cyber Cafe yang besh.Kat Tg Karang ni mcm2 CC ada.
Tapi yang melekat kat diriku hanya satu.
E Home CC.Sape orang Tg Karang tau la E Home tu apa.
Kenape CC ni besh???

1.Pakai LCD monitor SAMSUNG tu....
2.Internet laju... CC lain macam kura2
3.Game byk...tapi yg slalu main NBA ngan FIFA je....
4.Selesa
5.Nyaman tapi aircond tak slalu pasang.Kipas jer
6.Lu pikir la sendiri!!!!

Petang pulak....

1.Balik la.takkan nak lepak kat CC tu kot.Solat jangan tinggal
2.Tengok brite jap...
3.Tido sekejap.aku ni bukan suke tido siang2.malam nanti susah nak tido.
4.kalau nak tido tu set jam.karang terlepas solat Asar...
5.Lepas Solat Asar gi umah member la...buat apa???tengok kat bawah...
Lepas Asar watpe???
1.Gi umah member main PS2 la....Kalau berebut PS2 tu,main PSP jap.kat PS2 aku slalu main game FIFA ngan PES jer....kat PSP main game Ben 10 jer....tak berat kepala main.....
2.Yang no.1 tu umah member lain.yang lagi satu ni pulak main badminton.Sejak lepas SPM ni,tak slalu bersenam.Senam la ckit,baru cergas sihat.Otak yang cerdas pada badan yang cergas...Rakyat sihat negara cemerlang,gemilang dan terbilang....cehh cam nak buat karangan pulak

Dah abis main....

1.Balik dan mandi.Pastu solat Maghrib.
Lepas Maghrib......

1.Dah syok2 tu belek2 ckit sokkabo tu.mana tau ada brite yang syok2 ker...
2.dalam 7.30 tu tengok la SportsCenter di ESPN
3.Kol 8 tengok Buletin Utama....
4.Dah abis tengok brite,tengok citer apa yg patut....
Pastu???
1.Gi Solat Isyak...
2.Pastu tido.jangan lupe doa ye!!!

Selingan:Ini la rutin harian aku sbg Ahli MT....Hebat kan????

2 komen suka-suka:

Rjuna said...

makan tido je? kerja lah wei baru masyuk duit dan merasa pengalaman pegang duit sendiri

adik aku lepas PMR dah nak kerja, boring duduk rumah katanya.

mrfathi said...

Boring memang boring.Bulan 1 start la keje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...