Pages

Sunday, 25 April 2010

[Diari] adakah ini satu kejayaan dalam BERBLOGGING???

Assalamualaikum dan Sejahtera 1 Malaysia


Blog sememangnya satu medium hangat pada masa kini.Ianya sebaris dengan kehangatan Facebook dan Twitter.Blog mungkin akan diletakkan dalam no 3 jika anda ada FB dan Tweet2...kerana ianya percuma dan mudah diakses...

Weii apa aku merepek ni...Ok la...on topic...minggu lepas adalah minggu paling sibuk buat aku.Seorang budak form 6 atas ni,macam2 dugaan dan cabaran...guru2 semua letakkan segala beban keatas dak form 6...

Akan tetapi,FB tweet2 dan blog tetap menjadi keutamaan...kalau tak update,tak keruan idup aku beb!!!



Nak dijadikan cerita,ada 2 situasi yang membuat aku teruja + bengang(tak marah)....ye la...sebagai seorang manusia,mestinya ada perasaan...kalau takde perasaan tu,bukan manusia namanya....sundel bolong agaknyer...hihihi

1.BLOG AKU DI COPY 'n PASTE

Nak diikutkan,aku belum beri persetujuan kepada yg C 'n P entri aku tu...tapi disebabkan kita sama-sama blogger,kena la bagi KREDIT sikit...aku tak mintak macam2 pun....minta KREDIT je...nak bagi kad kredit pun boleh...huhuhu


ini dia blog yg C 'n P entri aku...klik di sini



2.BAGI BACKLINK...TERIMA KASIH SANGAT2...

Tak pernah dalam sejarah hidup aku berblog selama 2 tahun,aku diberi 'layanan' sebegini rupa...perghh...terima kasih sangat2 kepada ecar182 kerana kePRIHATINAN anda...terima kasih sangat...anda telah membuat Nuff Analytics saya mencanak menjadi 50++ unique visitors...THNX A LOT!!!

kedua-dua situasi ini disebabkan oleh ENTRI PANAS saya tentang iklan2 tu...alaa tak tau ke???
Takpe2.

Jom kita tengok balik...hehe...klik di sini

Juga terima kasih kepada GENG BLOGGER kerana korang la saya dapat kekalkan trafik....walaupun entri sebelum-sebelumnya tak best sangat...kira ok la dapat trafik....


1 komen suka-suka:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

dah cukup bagus nie bro... all the best k!:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...