Pages

Tuesday, 27 April 2010

[Seram] Video klip arwah Achik Spin ada hantu!!!!

Assalamualaikum dan sejahtera 1Malaysia

makan budak!!!

Seram...ko tgk la video klip ni...seram siot...
mana taknya,Ju-On pun nak enterprem gak !!!!







seram tak???atau ada sikit2 seram???saya dpt video klip ni dari FB komandan kem PLKN saya...cuak ooo...mula2 tgk tak perasan pun hantu tu...lama2 tengok baru perasan...

updated:buat apa la aku nak menipu...kat sebelah kanan arwah Achik Spin tu,ada Ju-On berambut panjang...takkan tak perasan kot... 

Menurut pemilik asal yg beli album dan free video klip ni,beliau kata VC ini adalah REAL...takde masyuk2...tipu2...takde...

TERKEJUT+CUAK+LAWAK!!!!


Selingan:al-Fatihah kepada arwah Achik SPIN....

10 komen suka-suka:

merahitujambu said...

mana??x perasan pon...uhuk

Rjuna said...

dei mana hantunya? takde pon

Anarm said...

huh.. ape ju on tu buat kt sblah achik? seram plk aku tgk.. dh la dok dlm gelap ni.. aku tidur duluuu~

Anonymous said...

bodoh penipu

mrfathi said...

@merah=tgk betul2...

@rjuna=tgk betul2...

@Anarm=ko sorang jer yg nampak...yg lain tak nampak...

@anony=err sape tipu???saya tak tipu...

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Nampak..nampak..tp tak nmpk muka..di menunduk.. so takleh nak describe dia ju-on atau langsuyor atau puntianak atau pun maya karin..ehhh... alamakkk .. terlebey sudaaaaa... CABUTTTTTTTT.....!!!!!!!

Anarm said...

aku diajar supaya peka dengan persekitaran.. telinga kene peka, hidung kene peka, mata pon kene peka.. sebab tu bleh nampak.. huhu.. lagipon video tu bukan besar sangat.. mustahil tak nampak.. kene pakai spek kot baru bleh nampak.. aku memang dh pkai spek.. keh3

merahitujambu said...

haah laa..baru perasan..aduih..

x-po said...

betul atau buat2 ek? sbb jap je, so xleh nk pastikan ia tipu atau betul

Piratz said...

buat iklan rambut plak die ea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...