Pages

Tuesday, 3 June 2008

Sepintas lalu...

Biodata ku

Ok la sebagai permulaan aku bagi biodata yg tak complete(buat apa complete2)

Nama:Mohd Fathi bin Jalil(bila cukup bulan ia bakal tertera di cek.huhu)
Umur:16tahun berbulan-bulan
Kerja:Blaja lagi dan akan menghadapi SPM
Duduk:kat area Tanjong Karang

tu je la.


Hari Tanpa Tembakau Sedunia



Salah satu mangsa rokok
Tanggal 31 Mei di seluruh pelusuk alam bumi ini adalah hari tanpa tembakau.Ini adalah untuk menyedarkan kita supaya tahu akan bahayanya rokok.Kita perlu menghindar orang2 yg merokok kerna ia takde pekdahnyer(aku tak merokok).Diharap blogger2 sedar akan bahaya rokok

Mana Kotak X aku???
Patutla boringjer minggu nie,abang aku dah 'bawa lari' Kotak X @ Xbox tu.Aduh tapi takpe aku dah banyak habiskan game dari awal tahun lagi.Korang nak tau Xbox nie ada sejarahnyer yg tersendiri.Nak tau tak?macam tak nak jer.Ok la time tu aku form 3 masa raya ke 4 sumer orang pegi beraya cuma aku jer tak pegi beraya.Dari pukul 8 sampai pukul 3 ptg tu,adala budak2 nak datang beraya tapi aku jemput pun diorang tu(aku nyorok huhu) pastu dah pukul 3 tu barula aku kasi budak yg lain beraya.

Gitulah sepintas lalu aku.Aku pun tak tau macam mana nak penuhkan lagi aku punya blog nie.Sampai di sini sajalah episod Sepintas lalu.Sayonara

Selingan: aku ni tengah boring pasal Xbox takde kat umah.So, aku habiskan waktu lengang dengan tido.huhuhuhu

2 komen suka-suka:

faisal said...

hahahaha, ko ni mmg gile game betullah..baik buat benda2 berfaedah skit tolong abah kat kebun ker,keke...wong jowo porak kie?

mrfathi said...

bro ala abah takde kebun tapi embah adala.Kebun jagung.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...