Pages

Monday, 15 March 2010

Penantian 2 tahun,akhirnya Nuffnang dah matang!!!

Assalamualaikum dan Sejahtera 1Malaysia



huh lama tak update blog.Kepada sesiapa yg follow blog saya,terima kasih saya ucapkan.Tanpa korang la,sape la Mr Fathi.huhu....dengan cuti seminggu ni,aku nak enjoy kaw2.Enjoy pun enjoy gak,diri ini mesti dijaga.Haha bagaikan Nuffnang....eh eh Nuffnang?korang tau tak Nuffnang tu ape???




Alaa Nuffnang,syarikat pengiklanan yg boleh menjana wang yang tak berapa banyak.Kalau nak kaya disebabkan Nuffnang ni,takkan jadi kot.Sekadar nak beli biskut setin tu boleh la...Ini ada untuk blogger suam2 kuku mcm saya jer...kalau dah hardcore,maunya masyuk lebey....

Ok la.Ni ha nak cerita pasal duit iklan nuffnang yang sudah sampai tempoh matangnya...Nuffnang ni akan 'matang' kalau dah income tu sampai RM50....kalau dah matang tu,kita boleh cash out.

 nampak tak nilai RM tu.ciput jew...(klik utk gambaran lebih jelas)

Berita buruk buat saya.Saya tak cash out pun duit Nuffnang ni...alaa apa la sgt duit RM50 tu.Bukan nak berlagak cuma rasa tunggu la lama sikit.dua tahun lagi mana tau jadi ke RM100....

Mana tidaknya,saya mengambil masa 2 tahun utk mencapai RM50 tu,malah mengekalkan status glitterati saya...huhh memang supersetia la saya...huhu...hahh,apa lagi,sape2 ada blog tu,register la Nuffnang ni!!!cepat sementara masih ada(sentiasa ada...)

Selingan:saya bizi dgn tingkatan 6.dah la pegang jawatan dlm organisasi,maunya setiap minggu ada meeting.huhhh...

20 komen suka-suka:

chenta said...

klik ketiga2 nuffnang kamu ^_^

Nilzaf Melati said...

kita senasib, saya punya nuffnang baru RM3.00 takpe, mari kita sama-sama increasekan traffic!

Nilzaf Melati said...

kita senasib, saya punya nuffnang baru RM3.00 takpe, mari kita sama-sama increasekan traffic!

Fia Abas said...

nuffnang fia baru rm1.50 hehehe

merahitujambu said...

serius ke 2 thn baru dpt??xpela..duit free sapa nk bgkan..xpe..sy klik nuff kamo..kamo pon sama jugak ek..salam singgah

Rjuna said...

ko kena tggu sekurang-kurangnya rm51 baru leh cashout

cashout jer hujung bulan ni, bila lagi nak merasa cek nuffnang, 2 tahun tu beb

pastikan alamat kat profile sama dengan alamat ko, nama pon mesti sama macam mykad

cashout hujung bulan ni, bulan May dapatla cek (lama jugak wakaka)

mrfathi said...

wah2 cepatnya korang komen...betul 2 tahun aku tunggu...sori la tak tunjukkan earning dari tahun 2008...

chenta:thnx 4 all

Nilzaf:saya slalu blogwalking ngan ping kat gengblogger.tu la cara saya nak increasekan trafiic.

Fia Abas:sekarang nuffnang dah suam..mula2 berblog seminggu bleh dpt RM3(tahun 2008)

Merahitublack:betul...tak tipu...sori la tak tunjukkan earning dari tahun 2008

Rjuna:thnx 4 sharing.ko la yg aku rujuk masa mula2 nak berblog+beriklan

Ariff Shah said...

tahniah la.

a1zudd1n said...

blog kena sentiasa berupdate..content mesti kena mantop..baru ada trafik..
trafik = earning..huhuh

AMR said...

Penantian itu suatu penyeksaan tapi sabar itu separuh daripada iman.. hehe..

AMR said...

Penantian itu suatu penyeksaan tapi sabar itu separuh daripada iman.. hehe..

Luth Textile said...

bestnya..

mrfathi said...

ariff:sama2

aizuddin:thnx 4 ur opinions..

AMR:yup..sabar itu separuh drpd iman

luth:best??2 thn tu bro...tetap SuperSetia!!!

Nilzaf Melati said...

korang boleh tak nak tau selain dari gengblogger tu leh ping blog kat mana lagi? please advise... thanks yea!!!

http://sayalahnilzaf.blogspot.com

DaHLia said...

tahniah!!!
cashoutdulu ujung bulan ni, nnti lagi cepat nek :)

LORD ZARA 札拉 said...

zara belum pernah cash out~
mau bagi dia naik skit lagi~
sementara buffered naik~

mrfathi said...

NilzafMelati:byk...pingler.com,Jombuzz n lain2...
Dahlia:cashout???kat area saya takde HSBC Bank la...
Lord Zara:nak tunggu buffered naik tu mcm HARAM!!!!

LORD ZARA 札拉 said...

alahai~

insyaALLAH akan dapat nanti~

sabar je..=)

btw, zara banyak menulis dalam blog BM sebenarnya~

=)

http://shafaza-zara.blogspot.com/

Ardzham said...

wooo nak main klik-klik sesama sendiri iklan nuffnang ye...
macam haram jer... korang rujuk kat sini ye kalau nak tau
http://megat.net/klik-nuffnang-jom-kita-kaya-dengan-klik-iklan-nuffnang.html

Anonymous said...

Hey, I can't view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...